.

.

New
ARING PET Csokornyakkendő Nyakörv-Pamut Rózsaszín Nyakörv Íjjal, Díszes Esküvői Lány Kutya Nyakörvek Ajándékok Fém Csat

ARING PET Csokornyakkendő Nyakörv-Pamut Rózsaszín Nyakörv Íjjal, Díszes Esküvői Lány Kutya Nyakörvek Ajándékok Fém Csat

HUF 3.00

Hozzáférhetőség
Készleten

[MÉRET] : ❤ Közepes Gallér Szélesség : 1"(2, 5 cm), Hossza : 13.5-22"(34-55.9 cm).
[NOS ANYAG] : ❤ Az egyszínű kutya nyakörv csokornyakkendő készült pamut, ami nagyon Aranyos, kényelmes, de nem árt a kutya bőrét. ❤Ugyanakkor, pamut ruhával könnyen tisztítható.Pedig javasoljuk, kézmosás, hogy elkerüljék a fém csat, hogy karcos a mosógép.
[Jó MINŐSÉG] : ❤koncentrálunk, hogy kiváló minőségű pet termékek, illetve figyelni, hogy a részleteket az egyes csokornyakkendőt, nyakörv.Használjuk magas minőségű rose arany fém csat helyett hagyományos műanyag csatok, amelyek mind a jóképű, tartós . ❤Pedig könnyen fel, majd vegye le.Pamut Kutya csokornyakkendőt, nyakörv állítható által roll csat, D-gyűrű használható akasztani egy dögcédula, majd helyezze vissza, hogy a kutya a póráz.
[NAGYON PRAKTIKUS] : ❤ARING KISÁLLAT kutya nyakörv csokornyakkendő nagyon praktikus, használható, hogy öltöztesd fel a pet minden esetben : napi viselet, fotózás, Speciális ünnepi, születésnapi bulira. ❤, Pamut csokornyakkendőt, nyakörv Alkalmas mind a kis -, közepes, illetve nagy kutyák.
[LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS] : ❤Ha bármilyen kérdése van a vásárlás folyamán, majd használja a folyamat, ❤kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi segítünk önnek megoldani, hogy 24 órán belül.
. Üdv ARING PET ✿ARING KISÁLLAT kutya nyakörvek , egyedi minták, különböző stílusok.Vannak Alapvető nyakörv, valamint a Fesztivál nyakörv. ✿Ez a szilárd színű nyakörv jön egy gyönyörű fém csat ez mind szép, de tartós.Ez a Karácsony nyakörvet, esküvő, nyakörv, mint egy ajándék a kedves háziállat. ❤Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérettáblázat a vásárlás előtt.X-Kicsi : Gallér Szélesség : 5/8"(1,5 cm), Hossza : 8-12"(20.3-30,5 cm-es) Kicsi : Gallér Szélesség : 4/5"(2 cm), Hossza : 10-16"(25.4-40.6 cm) Közepes : Gallér Szélesség : 1"(2, 5 cm), Hossza : 13.5-22"(34-55.9 cm-es) Nagy : Gallér Szélesség : 1.2"(3.2 cm), Hossza : 16-24"(40.6-60cm), X-Large, Gallér Szélesség : 1.5"(3,8 cm), Hossza : 16-26"(40.6-66cm) ❤Kérjük, mossa kutya nyakörv íj a kezét, hogy megakadályozza a fém csat attól, hogy karcos. ❤Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az ön kényelmét ha bármilyen kérdése.

Termékparaméterek

Újszülött

Hasonló áruk