.

.

New
Kutya Nyakörv, Hám, Póráz Szettet. Kutya Hám Méret L Mellkas Kerülete 26-30 Kutya Nyakörv Mérete L Nyak Kerülete 19.3-25.

Kutya Nyakörv, Hám, Póráz Szettet. Kutya Hám Méret L Mellkas Kerülete 26-30 Kutya Nyakörv Mérete L Nyak Kerülete 19.3-25.

HUF 0.33

Hozzáférhetőség
Készleten

✅ NYAKÖRV ✅ [EGYEDÜLÁLLÓ, INNOVATÍV DESIGN] tartja a kutya nyakát anélkül, hogy fuldoklik, mint egy merev része között a két fém tartja gyűrűk.Ez azt jelenti, hogy az elvégzett vizsgálatok a laboratóriumi kombinálva a kettéhasadt heveder, a gallér szigorítja akár 30% - kal kevesebb, mint egy hagyományos egyet. ✅ KUTYA HÁM ✅ [Elkerüli fuldoklik a kutya nyakát] a hám 2 típusú rögzítési pont : az egyik, hogy a mellkas, a felső gyűrű lehorgonyzott, hogy a szíjat, ami körbefogja a mellkas; valamint egy másik horgonyt, hogy a mellkas, a 2 oldalon gyűrűk lehorgonyzott, hogy a szalagot, ami körülveszi a kutya mellkasát, így nem megfulladni a nyakát.A gyűrűk forgatható.Ez megkönnyíti a horgony a pórázt, majd alkalmazkodni az irányba, amerre a kutya húzza, vagy minket a műsorról. ✅ KUTYA PÓRÁZ ✅ [EGYEDÜLÁLLÓ, INNOVATÍV DESIGN] az öv van egy különleges darabot, hogy az a hatása, egy csiga, úgy tervezték, hogy ugyanaz az erő kifejtett minden alkalommal az egész 2 rögzítési pontok, kerek gumi, hogy enyhítse a meghúzza a nagy, energikus kutya.Javasoljuk, hogy a póráz a gallér, hogy csökkentse a fulladás, a nyak, illetve a kutya hám, kifejezetten úgy tervezték, hogy a horog a 2 pontot, s tartsd a kutyát a mellkasába, így teljesen kiküszöbölni fuldoklik a nyakát. ✅ NYAKÖRV ✅ [EGYEDÜLÁLLÓ, INNOVATÍV DESIGN] tartja a kutya nyakát anélkül, hogy fuldoklik, mint egy merev része között a két fém tartja gyűrűk.Ez azt jelenti, hogy az elvégzett vizsgálatok a laboratóriumi kombinálva a kettéhasadt heveder, a gallér szigorítja akár 30% - kal kevesebb, mint egy hagyományos egyet. ✅ KUTYA HÁM ✅ [Elkerüli fuldoklik a kutya nyakát] a hám 2 típusú rögzítési pont : az egyik, hogy a mellkas, a felső gyűrű lehorgonyzott, hogy a szíjat, ami körbefogja a mellkas; valamint egy másik horgonyt, hogy a mellkas, a 2 oldalon gyűrűk lehorgonyzott, hogy a szalagot, ami körülveszi a kutya mellkasát, így nem megfulladni a nyakát.A gyűrűk forgatható.Ez megkönnyíti a horgony a pórázt, majd alkalmazkodni az irányba, amerre a kutya húzza, vagy minket a műsorról. ✅ KUTYA PÓRÁZ ✅ [EGYEDÜLÁLLÓ, INNOVATÍV DESIGN] az öv van egy különleges darabot, hogy az a hatása, egy csiga, úgy tervezték, hogy ugyanaz az erő kifejtett minden alkalommal az egész 2 rögzítési pontok, kerek gumi, hogy enyhítse a meghúzza a nagy, energikus kutya.Javasoljuk, hogy a póráz a gallér, hogy csökkentse a fulladás, a nyak, illetve a kutya hám, kifejezetten úgy tervezték, hogy a horog a 2 pontot, s tartsd a kutyát a mellkasába, így teljesen kiküszöbölni fuldoklik a nyakát.Kutya nyakörv, hám, póráz szettet.Kutya hám méret L mellkas kerülete 26"-30" Kutya nyakörv mérete L nyak kerülete 19.3"-25".Kutya póráz 4 Ft hosszú.Sárga színű.

Termékparaméterek

Újszülött

Hasonló áruk