.

.

New
Fpigeon 100-as Színek Verseny Gumi Galamb Gyűrű Kemény Anyag, gumiszalag, a Racer Galamb Színes, Számozott (Zöld,Szilárd)

Fpigeon 100-as Színek Verseny Gumi Galamb Gyűrű Kemény Anyag, gumiszalag, a Racer Galamb Színes, Számozott (Zöld,Szilárd)

HUF 1.67

Hozzáférhetőség
Készleten

**színe : a csomag tartalma : 100 db galamb gyűrű gumi láb zenekar egyetlen egy szín minden zsák.kiválaszthatja színválaszték : piros, sárga, zöld, kék, fehér, elegendő mennyiséget kell használni; Minden szín megjelenik egy sorozat számozott száma kezdve , könnyen kielégíti a felhasználók szükség. **Kiváló Minőségű Anyag : a verseny galamb lába gyűrű azonosító lábát zenekarok gumiból vannak , nem mérgező, illetve használata biztonságos, nem könnyű megtörni, vagy elhalványul, lehet alkalmazni egy ideig, majd többször is. **a számát jelöli, valamint élénk színek, a láb, csörög lehetővé teszi, hogy osztályozza a különböző , könnyen megkülönböztetni a zajos gyorsan. **Csalás megelőzhető a galamb verseny, ez egy nagyon jó eszköz, hogy megakadályozzák a csalás, sokféleképpen játszani, a galamb klub választhat, hogy a saját maguk által. **Galamb verseny a gumi gyűrű a gyűrű, akkor lezárja a gyűrűt, letilthatja a tartalom a gyűrű, ez egy jó segítője a klub számára, hogy tartsa a játék.Típus : gumi galamb verseny zenekarok , racing galamb gyűrűk , versenyző galamb gyűrű Alkalmazás : a Madarak Téma : Fenntartható, Feltöltött Termék neve : galamb lába tag Cikkszám : Galamb Gumi Gyűrű (sáv) (kategória) Materail : gumi Szín : piros, kék, zöld.sárga, fehér Számlálva a gyűrűk : Elérhető Használat : Azonosító Funkció : Követés-Embléma : Egyedi Logó **Gumi gyűrű segítségével a legjobb minőségű gumi anyag , jó rugalmasság, nagy rugalmasság, nem könnyű feltörni, egy jó eszköz, hogy megakadályozzák a csalás, a galamb verseny. **A nehéz papír kártya egyértelműen nyomtatott, véletlenszerű 100 db soros számozott , amelyek ugyanazok, mint a nyomtatott gumi.Vannak jó játék kellékek. **Galamb verseny a gumi gyűrű a gyűrű, akkor lezárja a gyűrűt, letilthatja a tartalom a gyűrű, ez egy jó segítője a klub számára, hogy tartsa a játék. **Csalás megelőzhető a galamb verseny, ez egy nagyon jó eszköz, hogy megakadályozzák a csalás, sokféleképpen játszani, a galamb klub választhat, hogy a saját maguk által. **Számos szín közül lehet választani, beleértve a piros, kék, fehér, sárga, zöld, mind a véletlen sorozat 100pieces számok , amelyek egyértelműen megkülönböztetni a számok, színek.

Termékparaméterek

Újszülött

Hasonló áruk