.

.

New
Wc Kefe/Wc Tál, Ecset, Falra Szerelhető Wc Kefe Üveg Test Wc Kefe Modern Design Wc Kefe Háztartási Fürdőszoba Takarítás

Wc Kefe/Wc Tál, Ecset, Falra Szerelhető Wc Kefe Üveg Test Wc Kefe Modern Design Wc Kefe Háztartási Fürdőszoba Takarítás

HUF 1.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Elegáns, helytakarékos kialakítás, kényelmes tárolás tartsa a fürdőszoba rendezett, tiszta, jól szervezett, ez egy must-volna kiegészítője a fürdőszoba takarítás. 1. A fürdőszoba polc wc kefe új design, elegáns, szép, praktikus, könnyen telepíthető, erős teherbírás, varrat nélküli telepítés, meg tudja védeni a falon. 2. A wc kefe fényből luxus réz anyag, nem rozsdásodik, nem fakul, erős, teherbíró képességét, biztonságosan használható, valamint ellenáll a súlya 10 KG. 3. Az ecset feje fogad el, levehető design, meg lehet tisztítani 360 fok.A rugalmas ecset feje vastag, erős, erős fertőtlenítő képesség, de nem károsítja a wc-n. 4. Az alap, stabil, szilárd, nem könnyű esik.Kényelmes tárolására a wc kefe, lógó tároló nem könnyű folt a földön, helyet takarít meg.Elegáns, helytakarékos kialakítás, kényelmes tárolás tartsa a fürdőszoba rendezett, tiszta, jól szervezett, ez egy must-volna kiegészítője a fürdőszoba takarítás. 1. A fürdőszoba polc wc kefe új design, elegáns, szép, praktikus, könnyen telepíthető, erős teherbírás, varrat nélküli telepítés, meg tudja védeni a falon. 2. A wc kefe fényből luxus réz anyag, nem rozsdásodik, nem fakul, erős, teherbíró képességét, biztonságosan használható, valamint ellenáll a súlya 10 KG. 3. Az ecset feje fogad el, levehető design, meg lehet tisztítani 360 fok.A rugalmas ecset feje vastag, erős, erős fertőtlenítő képesség, de nem károsítja a wc-n. 4. Az alap, stabil, szilárd, nem könnyű esik.Kényelmes tárolására a wc kefe, lógó tároló nem könnyű folt a földön, helyet takarít meg.KORTÁRS DESIGN : Ez a wc kefe tartó egy egyszerű, de elegáns, diszkrét design, hogy illeszkedjen bármilyen fürdőszoba berendezéssel.Név : Wc kefe tisztító kit Material : Brass Specification : 14.1 hüvelyk * 6.1 cm * 6.1 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézzel mért, a hiba 1-3 cm-es, kérem segítsen, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

Termékparaméterek

14.1 inches * 6.1 inches * 6.1 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :
Újszülött

Hasonló áruk